Селин Дион отмени концерти заради операция


Селин Дион отмени концерти заради операция
Снимка: Getty Images/Guliver

Шоутата на Селион Дион в Лас Вегас й носят около 27 млн. долара годишно според сп. "Форбс". И 49-годишната певица има много основателна причина да си вземе 3-седмична почивка от тях - трябва да се подложи на операция.

Тя има нарушение на вътрешното ухо, което й причинява проблеми със слуха, което затруднява пеенето й.

Вчера изпълнителката на "My Heart Will Go On" написа послание на феновете си във Facebook, в което се извинява за отменените концерти.

"Извинявам се на всички, които са планирали да отидат в Лас Вегас, за да видят моето шоу. Знам колко е разочароващо и много съжалявам."

Дион няма да излиза на сцената на Caesars Palace от 27 март до 18 април, след което се очаква да се завърне.

Селин, която на 30 март ще навърши 50, сподели, че смята да отпразнува юбилея си със световно турне, което да включва също Австралия и Нова Зеландия.

"Аз не съм много по рождените дни", обяснява тя и добавя "така беше дори и когато бях на 20 г. За да бъда честна предпочитам да изнеса концерт. Цифрата 5 е моят щастлив номер, така че нямам търпение да навърша 50 г.".

По отношение на семейството, очевидно Селин ще празнува рождения си ден заобиколена от тримата си сина: Рене - Шарл, Нелсън и Еди. Звездата ще отбележи специалния си ден далеч от шумотевицата, с която ежедневно е обградена.

"Може би ще отидем на боулинг или на кино, или пък ще си останем вкъщи да се излежаваме в леглото, гледайки канала на "Дисни" и хапвайки сандвичи с пържени яйца и фъстъчено масло. Ще бъде прекрасно". "За тях (има предвид децата - бел.ред.) дали ще празнувам 21, 37 или 50 г. няма никакво значение", казва в заключение изпълнителката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама