Селин Дион се завръща с нов албум


Селин Дион се завръща с нов албум
Снимка: Virginia Records / Sony Music Entertainment

Суперзвездата Селин Дион пусна три нови сингъла от дългоочаквания си еклектичен албум "Courage". Парчетата "Imperfections", "Lying Down" и "Courage" представят новата и вълнуваща креативна посока, по която поема канадската изпълнителка.

Предстоящият студиен проект на Дион е комбинация от красиви балади и енергични тракове и е първият й английски албум от 6 години насам.

"Courage" излиза на 15 ноември.

Първият сингъл "Imperfections" разглежда темата за самокритиката. "Lying Down" е песен, посветена на пътя, по който поемаме, след като успеем да се освободим от капана на "токсична" връзка. Едноименният сингъл от албума "Courage" е песен-химн за силата и смелостта, които са ни нужни, когато изпаднем в бездната на непреодолимите предизвикателства. В албума влиза още и песента "Flying On My Own", с която Селин Дион откри финалния спектакъл от нейното историческо шоу в Лас Вегас, продължило цели 16 години.

В момента продължава световното турне на Дион - "Courage World Tour", което започна на 18 септември в Квебек, преминава през 50 града в Щатите и Канада, и ще се пренесе в Европа и Близкия Изток.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама