Селин Дион записва песен за "Красавицата и Звяра"


 Селин Дион записва песен за "Красавицата и Звяра"

Световно известната изпълнителка и носителка на пет награди "Грами" Селин Дион ще запише изцяло новата оригинална песен "How Does A Moment Last Forever", която ще влезе в саундтрака на едно от най-чаканите заглавия тази пролет – игралната версия на вечната класика на Дисни - "Красавицата и Звяра".

Песента е написана от осемкратния носител на "Оскар“ композитор Алън Менкен (Малката русалка, Аладин) и ветеранът и трикратен носител на "Оскар“ писател и автор на текстове Тим Райс ("Цар Лъв", "Евита").

"How Does A Moment Last Forever" е пленяваща балада за важните моменти в живота, които трябва да уловим и запазим завинаги.

Селин Дион, която ще запише една от трите нови песни към филма, споделя: "Да бъда част от оригиналния "Красавицата и Звяра" беше магическо изживяване и за мен е чест да съм част и от този филм.“ Дион изпълни в дует с Пийбо Брайсън песента на Менкен и Хауърд Ашман "Beauty and the Beast" от оригиналната анимация на Дисни. Песента която мигновено се превърна в класика и беше наградена с "Оскар", "Златен глобус“ и три награди "Грами“.

Менкен е автор и на музиката към предстоящата екранизация на класическата приказка, както и на новите версии на добре познатите ни от оригинала песни, които той и двукратният носител на "Оскар“ Ашман написват за класическата анимация.

Саундтракът към "Красавицата и Звяра" ще направи своята премиера седмица преди филмът да покори кината - на 10 март.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама