Ще има 2 нови продължения на "Отмъстителите"


Ще има 2 нови продължения на "Отмъстителите"
Снимка: Getty Images/Guliver

Disney обяви множество филми за супергерои на Marvel, включително два нови филма от поредицата "Отмъстителите".

През последните години филмите на Marvel, които чупят рекорди, доминират в Холивуд и световните боксофиси, като през 2019 г. "Отмъстителите: Краят" стана най-касовият филм на всички времена с над 2,79 млрд. долара.

"Отмъстителите: Династията Канг" и "Отмъстителите: Тайните войни" ("Avengers: The Kang Dynasty" и "Avengers: Secret Wars") ще излязат по кината през 2025 г.

Двете нови заглавия на "Отмъстителите" ще завършат следващата "сага" от повече от дузина взаимосвързани филми и телевизионни предавания в "Киновселената на Марвел", каза президентът на студиото Кевин Фейдж.

"Това ще завърши втората сага на MCU, която, разбира се, е "Сага за Мултивселената", каза той.

Франчайзът на Marvel в последните филми и сериали изследва концепцията за "мултивселена", популяризирана от комиксите за супергерои, в която безкрайни вселени - и безкрайни версии на всеки герой и злодей - съществуват в паралелни реалности.

Сред другите филми на Marvel, обявени от Disney, са "Thunderbolts" и "Fantastic Four", които трябва да се появят през 2024 г.

Фейдж също така определи датите за "Блейд" - по кината през ноември 2023 г. - и новоозаглавения "Капитан Америка: Нов световен ред", който ще се появи през май 2024 г.

Бил Мъри и Оливия Колман се присъединяват към редиците на холивудските звезди, които се стичат към франчайза на Marvel, появявайки се в първите кадри от филма "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" и сериала на Disney+ "Secret Invasion".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама