Ще има християнска версия на "50 нюанса сиво"


Ще има християнска версия на "50 нюанса сиво"

Ако след като сте изгледали трейлъра на "50 нюанса сиво“, сте си помислили "Да, изглежда добре, но вместо садо-мазо и голотии, предпочитам да гледам непорочна, християнска любовна история на Деня на влюбените догодина“, молитвите ви бяха чути.

Филмът се казва "Old fashioned” ("Старомоден“) и разказва историята на колежанин и жена със "свободен дух“ (каквото и да означава това), които намират любов по "старомодния“ начин, който влиза в опозиция със садо-мазо връзката на героите от "50 нюанса сиво“ Ана и Крисчън. Мотото на филма е "Кавалерството се завръща.“


"Исках да разкажа любовна история, която въплъщава идеята за романтика", казва Рик Шварцвелдер, сценарист и режисьор на филма. "История, която изследва възможността за по-високи стандарти що се отнася до връзките и в същото време изразява нашата уязвимост и не назидава онези от нас, които са правили грешки."

“Old fashioned” излиза на същата дата, когато излиза и дългоочакваният "50 нюанса сиво" - 14 февруари 2015 г.

"Тук битката е като между Давид и Голиат. Те имат много по-голям бюджет, около тях вълнението е огромно... но ние се надяваме, че и други хора споделят нашите виждания, хора, които изискват повече от любовта- и от филмите- от доминация."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама