Щедра: Тейлър Суифт раздаде бонуси за 55 млн. долара на екипа си


Щедра: Тейлър Суифт раздаде бонуси за 55 млн. долара на екипа си
Снимка: Gettyimages

Турнето на Тейлър Суифт - Eras Tour, се превръща в едно от най-значимите събития на световната музикална сцена в последните години. И няма да бъде пресилено, ако го наречем разтърсващо, защото то буквално предизвика земетресение с магнитуд от 2.3 по Рихтер.

Оказва се, че Тейлър Суиф, освен много талантлива певица, е и много щедър човек. Седмица преди финала на концертите ѝ, тя е раздала бонуси за общо 55 милиона долара на екипа, който заедно с нея изнесе сценичните изпълнения. И за да бъдем по-конкретни в цифрите, то само шофьорите на камионите, които превозват оборудването от град на град, са получили по 100 000 долара отгоре към заплатите си.

Вижте още: Дъщерята на Ванко 1 празнува рожден ден с Благо Георгиев (СНИМКИ)

Шефът на транспортната компания Майк Шеркенбах коментира пред списание The Rolling Stone, че жестът на певицата няма аналог в музикалната индустрия.

"Тази щедрост ще промени живота на много хора. Много от тези шофьори нямат собствени жилища, а тази еднократна сума им дава възможност да направят първата си вноска за нов дом", споделя Шеркенбах пред списанието.

Вижте още: Симона Загорова показа новото си гадже (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама