Силни цитати от "50 нюанса сиво“


Силни цитати от "50 нюанса сиво“

Дългоочакваният филм "50 нюанса сиво“ вече е по кината. Макар че отзивите за лентата са противоречиви (лоша игра, малко секс...) , със сигурност филмът ще бъде видян от доста почитателки на книгата.

И докато чакате да отидете в киносалона, за да оцените как са се справили Дакота Джонсън (в ролята на Анастейжа Стийл ) и Джейми Дорнан (Крисчън Грей) със сексуалните сцени, белезниците и камшиците, ви предлагаме да си припомните някои от най-запомнящите се цитати от книгата.

"Хората имат нюанси Ана, като цветовете. И ако думата "преебан" беше цвят, например сив, и ако сивото имаше петдесет различни нюанса, то аз съм преебано сив във всичките петдесет нюанса."

”Не искам да съм твоята малка мръсна тайна, а голямата въпросителна, която те побърква до реторичност.”

''Мъжете, Ана, не са трудни за разбиране. Те са много просто устроени същества и разбират нещата буквално. Когато кажат нещо, обикновено наистина го мислят. Ние прекарваме часове да анализираме какво са искали да кажат с някое изречение, а то е очевидно. Те казват точно това, което е в изречението, нищо повече.''

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама