Силни постановки под открито небе на София Моно 2020


Силни постановки под открито небе на София Моно 2020
Снимка: София Моно 2020

Театралният фестивал на моноспектаклите "София Моно 2020" ще се случи и тази година и то за десети път. От 18-ти до 30-ти юни 2020 г. паркът на Военна Академия "Г.С.Раковски" отново ще посрещне феновете на театъра под открито небе. На сцената му по традиция ще гледаме едни от най-прекрасните, смислени и стойности театрални постановки – моноспектакли и малки театрални форми.

В избраните спектакли публиката ще се наслади на майсторството на едни от най-добрите ни актьори, сред които Мариус Куркински, Камен Донев, Захари Бахаров, Виктор Калев, Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев, Сашо Кадиев и други.

Летящ старт на събитието (на 18 юни) ще даде пеещият актьор, музикант, всестранен талант и любимец на публиката – Стефан Вълдобрев. Той заедно с колегите си от "Обичайните заподозрени" - Иван Лечев и Мирослав Иванов ще представят вълшебен, акустичен концерт - "Три китари в парка".

Тази година в рамките на "София Моно 2020" ще се радваме и на премиерата на моноспектакъла на Кръстьо Лафазанов – "Пълнолудие" (на 28 юни). В него актьорът представя свои любими образи от авторските спектакли - "За идиотите, които се набиват в очи", "Интимни беседи по онзи въпрос", "Пълнолудие" и други.

В последната вечер на събитието (на 30 юни) ще се посмеем с постановката на режисьора Теди Москов "Аз обичам, ти обичаш, тя обича" – спектакъл от афиша на Малък градски театър "Зад канала".

Десетото издание на "София Моно 2020" от 18 до 30 юни се организира от продуцентска къща "Артишок", а при провеждането му ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19.

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г..

Билетите за спектаклите в програмата на "София Моно 2020" се пускат в продажба днес (5 юни) ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им ще бъде от 10 до 40 лв. според датата и мястото. Могат да се закупят още бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore.

Подробности за фестивала можете да намерите във Facebook събитието - ТУК.

Спектаклите са с начален час 21:00 ч.

Вижте пълната програма на "София Моно 2020":

18 юни – "Три китари в парка" – акустичен концерт с участието на Стефан Вълдобрев, Иван Лечев и Мирослав Иванов

20 юни - "Черното пиле" – моноспектакъл на Мариус Куркински

21 юни - "Чамкория" – моноспектакъл с участието на Захари Бахаров, реж. Явор Гърдев

22 юни – "Аз, досадникът" - моноспектакъл с Мариан Бачев и Сашо Кадиев

24 юни – "Възгледите на един учител за Народното творчество" - моноспектакъл на Камен Донев

25 юни – "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" - моноспектакъл на Камен Донев

26 юни – "Грамофонът" - моноспектакъл на Виктор Калев

27 юни – "Мариус 50" – сборен моноспектакъл на Мариус Куркински

28 юни – "Пълнолудие" - моноспектакъл на Кръстьо Лафазанов - премиера

29 юни – "Стриптийз покер" - моноспектакъл с Герасим Георгиев - Геро, Малин Кръстев и други. Постановка на Малък градски театър "Зад канала"

30 юни – "Аз обичам, ти обичаш, тя обича" – режисьор Теди Москов. Постановка на Малък градски театър "Зад канала"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама