"Сиси" – историята на момичето, което стана икона, дебютира по Epic Drama


"Сиси" – историята на момичето, което стана икона, дебютира по Epic Drama
Снимка: Epic Drama

Този декември по Epic Drama, ТВ домът на най-добрите исторически драматични сериали, ще дебютира "Сиси" – нов минисериал "в епоха" в шест части, продуциран от Story House. Разкошната продукция хвърля нов, съвременен поглед към живота на мъжкото момиче, което става императрица на Хабсбургската империя, предначертава политическата история и се превръща в легенда на киноекрана.

"Сиси" е пищна, пленителна и съвременна продукция, която ще се излъчи ексклузивно в цяла Централна и Източна Европа само по Epic Drama. Тя дебютира в неделя, 26 декември, от 22:00 часа и ще се излъчи в три поредни недели до 9 януари 2022 г.


Ролята на императрица Елизабет, чийто литературен образ е обезсмъртен от актрисата Роми Шнайдър през през 1950-те, е олицетворен по нов начин от дебютиращата швейцарска актриса от американски произход Доминик Девънпорт ("Night Train to Lisbon"). Историята на тази личност от кралско потекло от поколения очарова и сега е време да превземе сърцата на младите зрители – с нов и амбициозен сериал, разказан от днешна перспектива.

Сиси сега навлиза в нова ера чрез тази приказка, изпълнена с интрига и копнеж. Безгрижната тийнейджърка се влюбва лудо в могъщ и желан мъж, император Франц Йосиф, в чийто образ се превъплъщава германският актьор Яник Шуман ("Center of My World", "Charité"). Но той има прикрита мрачна и опасна страна: на тази любов не ѝ е писано да се осъществи. Сиси трябва да избере и приема предизвикателството.

Това е история за съзряването, за мъжкото момиче, което се превръща в уверена съвременна жена – тя ще трябва да взима трудни решения, да се справя със загуби и накрая да изпълни независимата роля на императрица.

Фокусът е върху взаимоотношенията в кралската двойка и Сиси. Известна като най-красивата жена в Европа, тя се бори срещу строгия, понякога тираничен режим, бори се за идеалите си. Любовта на живота ѝ, Франц Йосиф, е човек с потиснати емоции, прикрити зад образа на стриктния и жесток владетел на Австро-унгарската империя.

Това не е исторически филм, това е универсална и вечна приказка за любовта, свободата, семейството, самоопределението и дълга, облечена в блясъка на придворната мода от 19-и век.

За на Epic Drama канала посетете epicdrama.bg. Следете и Facebook.com/EpicDramaBG и Instagram.com/EpicDramaBulgaria.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама