Скандал: Веси от Dancing Stars жестоко сряза Емрах Стораро


Скандал: Веси от Dancing Stars жестоко сряза Емрах Стораро
Снимка: Dancing Stars/Facebook

В желанието си да привлече вниманието на партньорката си по танци, Емрах започна да прекрачва граници. Поп-фолк певецът използва всеки удобен случай, за да покаже чувствата си към Веси, която не само, че не откликва на тях, но и ясно показа на сина на Тони Стораро, че не желае да има нищо общо с него извън танците.

Вижте още: Снимат "Матрицата 5"

Емрах се представя повече от добре в танцувалното шоу, с което успя да изчисти имиджа си с от издънките, които включват каране с много над позволената скорост.

За разлика от брат си Фики, който винаги е много сдържан, Емрах не се опитва да спира импулсите си. Това стана и причина партньорката му Веси да го среже категорично. Певецът дори си позволи да я целуне в ефир, но това беше грешната стъпка, заради която тя му показа "червен" картон.

"Не искам да влизаш в личното ми пространство! Нашите отношения трябва да останат професионални!", отсече танцьорката, с което ясно показа на Стораро, че няма никакъв шанс с нея.

Според слухове в светските среди Веси си има приятел, който е бесен на Емрах. Напрежението ескалирало от това, че Данова казала, че ако Стораро не обещае публично, че няма да навлиза в личното ѝ пространство повече, тя ще трябва да напусне шоуто.

Вижте още: Тежки обиди и закани за физическо насилие в Hell's Kitchen (ВИДЕО) 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама