Скандален клип, заснет в Съдебната палата, разбули духовете (ВИДЕО)


Скандален клип, заснет в Съдебната палата, разбули духовете (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Изпълнителят Алек Сандър предизвика остра обществена реакция с видеото към песента си "YERBA". Причината? Клипът е заснет в сградата на Съдебната палата в София и в него разголени момичета танцуват на фона на емблематични съдебни символи.

Разбираемо, видеото беше окачествено като уронващо престижа на съдебната власт, заради което министърът на правосъдието Данаил Кирилов разпореди на Главна дирекция "Охрана" (ГДО) проверка на обстоятелствата във връзка със заснемането на видео продукцията.

Забавлението, което се е разиграло пред очите на Темида, е снимано на 16 февруари. В него активна роля има плеймейтката и модел Жанета Осипова. Според продуцента на клипа, който е и самият изпълнител - Алек Сандър, Съдебната палата била ползвана за декор на банка, отбелязва Нова телевизия.

Проблем обаче има и другаде – в посланието на песента. Юристи се разгневиха, че се пее за легализация на марихуана точно в храма на Темида, където през годините са се гледали най-значимите процеси в старата и нова история на България.

 

Правосъдното министерство уточни как екипът е успял да влезе в сградата и да снима. Научете ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама