Слави и Ку-Ку бенд пуснаха ново парче (ВИДЕО)


Слави и Ку-Ку бенд пуснаха ново парче (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Макар че в момента Слави Трифонов активно се занимава с политическата си кариера и разпределението на постовете на "Има такъв народ" във властта, той явно не е изоставил музиката. Преди дни групата му Ку-Ку бенд представи нова песен - "I Want You".

Парчето представлява инструментал с китарно соло и участието на Петър Кушлев на виолончело. Вокалите пък са поверени на Мария Славова.

Музиката и аранжиментът са на Евгени Димитров. Текстът е на Ивайло Вълчев. Режисьор на клипа е Валери Милев, а оператор е Петко Лунгов.

Клипът бързо събра много лайкове и положителни коментари от феновете на Слави и Ку-Ку бенд. Ето и част от тях: "Чудесен клип, а музиката е повече от страхотна. Браво на Ку-Ку Бенд и всички участници!", "Музиката е супер, личи си характерният почерк на Ку-Ку бенд. Би било много хубаво, ако продължат да ни изненадват с подобни приятни инструментали и в бъдеще.", "Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд са уникални....всяка една тяхна песен мелодия,концерт,предаване е изпипано до съвършенство.Поклон.Пълните ми душата.".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама