След операция: Няма да познаете, че това е Кремена от "Игри на волята"


След операция: Няма да познаете, че това е Кремена от "Игри на волята"
Снимка: Facebook

Една от най-силните жени в предаването "Игри на волята" със сигурност беше Кремена. Тя показа истински хъс, воля и характер в игрите. Кремена обаче понесе доста негативни коментари от зрителите във връзка с нейния външен вид. Хейтът беше насочен най-вече към силиконовите ѝ устни. Самата тя призна, че процедурата е била грешка, затова наскоро си е направила нова корекция. 

Когато била на 22 години, Кремена искала да има големи устни и решила да ги увеличи. Тогава тя инжектирала в устните си силиконово олио, но с годините се получили изкривявания и странични ефекти, които е трябвало да се отстранят по хирургичен път.

Именно на такава козметична интервенция се е подложила Кремена. Участничката в "Игри на волята" се е доверила на родни професионалисти, които вадят част от съдържанието в устните ѝ. Все още не си личи да има някаква сериозна разлика, но вероятно с времето устните ѝ ще започнат да възвръщат по-нормални размери.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама
Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама