След позорното изгонване от „Игри на волята“ Ситнилска каза истината (ВИДЕО)


След позорното изгонване от „Игри на волята“ Ситнилска каза истината (ВИДЕО)
Снимка: Игри на волята: България/Facebook

В последния епизод на "Игри на волята" се случи абсолютен прецедент - Албена Ситнилска бе дисквалифицирана заради "контрабанда" под формата на телефон. Ето и първото официално интервю на участничката след позорното тръгване от предаването.

Вижте още: Маги Джанаварова призна за огромна жертва по време на бременността (СНИМКА)

"След Игрите" е първият официален подкаст за „Игри на волята“ с водещ Ива Иванова. Точо там Ситнилска призна цялата истина за ситуацията:

"Не ми е приятно да съм първата дисквалифицирана жена в шоуто. Имах колебания дали да влизам, защото имах проблеми с личния живот и трябваше да знам какво се случва навън. Реших, че това ще е спасение за мен. Информацията навън е много по-важна за мен от "Игрите“.

"Причината да си взема телефона беше лична, не вярвам някой да си е помислил друго. Имах много проблеми с лични неща, сестра ми имаше тежки моменти, в които я изоставих. Много неща се бяха насъбрали, аз трябваше да вляза и да ги оставя и затова реших, че имам нужда от телефон, тъй като знаех, че там нямам контакт с външния свят и нямаше как да не знам какво се случва с тях.

Знаех, че ще взема телефона, не знаех обаче дали ще го ползвам, то така или иначе не ми се удаде един месец да го ползвам, защото бяхме на реката, там нямаме багаж и ми беше притеснено, защото мисля за това какво се случва навън и за мен беше кошмар. Не съжалявам, че реших да го взема. Съжалявам за тези, които ми стискаха палци. Избрах реалния живот пред играта, игрите са забавление. Най-ценният урок беше преживяването ми на реката, там се научих на спокойствие въпреки цялата гадост и неудобствата там."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама