Снимат романтичното риалити The Bachelor и в България


Снимат романтичното риалити The Bachelor и в България
Снимка: bTV

Вълнуващото телевизионно приключение, покорило сърцата на милиони зрители в 31 държави по света, идва в България. Ексклузивно и за първи път у нас, bTV Media Group започва работа по хитовия американски формат "Ергенът" (The Bachelor), който от създаването си през 2002г. насам, реализира 25 успешни сезона само в Америка.

Романтичното приключение проследява пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, който в края на пътешествието има възможност да открие жената на мечтите си и да я направи своя съпруга. По време на целия сезон участниците се опознават във вълшебната обстановка на приказно чуждестранно имение, пътуват до вдъхновяващи и екзотични места, а конфликтите, както вътрешни, така и външни, произтичат от елиминационния регламент на шоуто.

Над 20 страни в света, към които вече се присъединява и България, са излъчили свои локални продукции на хитовия формат. Главозамайващият успех на романтичното шоу дори въвежда израза "Ефектът на Ергена". Той става част от метафорите за екранен успех, вследствие на който дори отдалечените локации, на които се снима шоуто, се превръщат в изключително популярни туристически дестинации след неговото излъчване.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама