Социалните послания на звездите на Златните глобуси (видео)


Социалните послания на звездите на Златните глобуси (видео)
Снимка: Getty Images/Guliver

Горските пожари в Австралия, Иран и правата на жените - това бяха темите на "Златните глобуси". По традиция някои от артистите използваха камерите, за да отправят своите послания към всички.

Мишел Уилямс, Патриша Аркет, Хоакин Финикс и други победители се възползваха от възможността да говорят директно на събралите се и милионите зрители по света.

Приемайки наградата за ролята си в "Законът", Патриша Аркет коментира пожарите в Австралия и военната операция на Доналд Тръмп, при която загина ген. Касем Сюлеймани.

Когато погледнем назад към тази нощ, Аркет каза: "Ще видим държава на ръба на войната, Съединените американски щати, президент, който изпраща заплаха за 52 бомби, включително върху културни обекти."

"Младите хора рискуват живота си, пътувайки по целия свят, хората не знаят дали бомбите ще паднат върху главите на децата им. А Австралия гори“, каза тя. "И така, докато обичам децата си толкова много, умолявам всички да им дадем по-добър свят."

Ето какво се случи на Златните глобуси, вижте пълният списък с победители ТУК.

Тя не беше първата, която коментира тежката ситуация в Австралия. В началото Ръсел Кроу спечели най-добрия актьор в ограничена поредица за "Най-силен глас". Но той не беше там, за да приеме наградата. Актьорът реши да остане в дома си в Австралия и изпрати съобщение, което беше прочетено от Дженифър Анистън.

"Не се заблуждавайте, трагедията, която се развива в Австралия, се основава на промените в климата", пише той. "Трябва да действаме въз основа на науката, да преместим глобалната си работна сила към възобновяема енергия и да уважаваме нашата планета за уникалното и невероятно място, на което се намира. По този начин всички имаме бъдеще."

Обръщенията на Ръсел Кроу и Елън Дедженерис можете да видите в следващото видео:

 

По-късно Елън Дедженерес, приемайки наградата "Карол Бърнет" за постижение за живот, започна с думите: "Австралия, обичам те. Сърцето ми излиза на всички, които страдат в Австралия, на всички животни, които сме изгубили."

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ПОСЛАНИЯ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама