Spice Girls отново заедно, работят по общ проект


Spice Girls отново заедно, работят по общ проект
Снимка: Getty Images / Guliver

Радостна новина за феновете на една от най-популярните групи от 90-те - Spice Girls. Момичетата от поп банда се събират, за да започнат работа по "мистериозен проект", който ще бъде обявен съвсем скоро. 

Те не са се събирали в пълен състав от повече от 10 години, след като през 2019 Виктория Бекъм отказа да се включи в турнето на групата. Сега обаче всички от Spice Girls се завръщат за нов проект, който е почти завършен.

В интервю за The Sun Мел Би обясни: "Планираме да пуснем официално изявление. Не мога да кажа повече подробности в момента, тъй като точно приключваме проекта, в който сме се включили всички заедно. Със сигурност ще бъде нещо, което ще зарадва всички наши фенове." На въпрос как са убедили Виктория да се присъедини към тях, Мел Би каза, че изобщо не е имало нужда да я убеждават в каквото и да било и добавя, че Spice Girls си имат WhatsApp група, в която постоянно поддържат връзка.

"През последните години Виктория беше доста заета да развива модата си и да подкрепя Дейвид в кариерата му и да се грижи за децата си. Успяхме да намерим време, за да можем заедно да направим този проект.", каза още Мел Би.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама