Спомени от детството през 80-те (снимки)


Спомени от детството през 80-те (снимки)
Снимка: Protone

Тръба за фунийки, лексикон, уолкмен и още 20 емблематични "съкровища" от детството през 80-те ще бъдат показани в изложба на премиерата на новия български филм "Дъвка за балончета".

Мини експозицията се открива на 5 декември преди официалната премиера на лентата в пространството пред Cinema City в Paradise Center в София.

Посетителите ще могат да видят още колекции картинки от дъвки, салфетки, една от първите електронни игри, пионерска връзка, списания и книги, както и "библията" на децата от онова време – Некерман. Всички предмети са автентични и са предоставени от екипа и фенове на лентата.

Мини изложбата е със свободен достъп и ще продължи две седмици.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

От 8 декември всички желаещи ще могат да видят лентата на 55 кино екрана в 27 града в България.

"Дъвка за балончета" е филм, който ни връща към магията на първата любов и детството през 80-те години на миналия век. В главните роли са Теодора Духовникова и Иван Юруков, а лентата припомня най-доброто от романтичния жанр, останал на заден план в българското кино през последните десетилетия.

Зад сценария на "Дъвка за балончета", който спечели наградата на "Златна роза" преди броени дни, стоят Теодора Маркова, Георги Иванов, Тео Чепилов и Невена Кертова, създали и сценариите на най-популярните български сериали. Режисьор е Станислав Тодоров – Роги, а зад камерата е Владимир Михайлов.

В ролите на децата влизат Аглея Гумнерова, Андрея Захариев, Валентин Александров и Калоян Лалов. Във филма ще видим и актьорите Малин Кръстев, Диана Димитрова, Валентин Ганев, Жорета Николова, Цветан Даскалов, Димитър Живков, Искра Донова и Борис Георгиев.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама