Стартира Big Brother. Виж участниците


Стартира Big Brother. Виж участниците

След голяма пауза вчера в ефирa се завърна Big Brother.

Една от големите изненади за феновете на риалити формата тази година е, че за първи път в историята на шоуто в България Big Brother започва в разгара на летния сезон и отново успя да им предложи силно начало на един уникален социален експеримент. От общо 14-те Съквартиранти, които ще живеят в най-известната Къща в България през следващите няколко седмици, 11 прекрачиха прага й през изминалата вечер. Комбинацията от ярки и силни характери веднага прикова зрителското внимание. 

Анита Болярова, на 36 години, от Плевен.Тя е спа мениджър, има собствен козметичен салон, води курсове по козметика и практикува тантрически секс.

Никита Джонсън, на 38 години, от София. От 20 години живее в Швеция, където има тату студио и ресторант.

 

Ирена Петрова, на 30 години, от Луковит. Завършва педагогика, ражда сина си на 21 години, но се разделя с мъжа си, който я бие. За да издържа детето си, става стриптизьорка. След време се запознава със заможния Бен, за когото е сгодена. Живеят в Лондон.

Пламен Димитров, на 25 години, от София. Работи като барман, но казва, че е като психолог, тъй като работата му изисква да изслушва хората. Вредните му навици са цигарите, лакомията и това, че обича да отлага.

Кирил Симеонов, на 30 години, от Варна. Занимава се с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса.

 

Екатерина Балабанова, на 28 години, от София. Изработва гердани и гривни от естествени камъни. Боулингът е любимото й занимание за релакс.

 

Пламен Богданов, на 22 години, от Пазарджик. Бил е играч на три футболни отбора от А група, но в момента се занимава само с фитнес. Харесва тялото и усмивката си. Мрази мръсните игрички и гейовете.

Борис Братухчев, на 34 години, от Бургас. Смята, че е добър ръководител, обича да говори по всякакви теми, интересува се от компютърни игри, политика и технологии.

Кристиян Стойков, на 21 години, от село Жернов. Бивш поп фолк певец, сега работи като модел в Холандия, определя се като много горещ и скандален.

Цветелин Николов, на 38 години, от София. Има строителна фирма, определя се като мъжкар, които има големи изисквания към жените.

Силвия Юрукова, на 26 години, от Ловеч. Работи като еротичен модел, има много титли, като последната е за "Еротичен модел на Европа. Обича да прави секс и харесва скъпи подаръци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама