Стартира първият WEEKEНД ПАZAR в София


Стартира първият WEEKEНД ПАZAR в София
Снимка: ПР

Първият WEEKEНД ПАZAR на Женски пазар стартира утре с над 20 са изложители. Всяка събота и неделя, от 10:00 до 19:00 часа, на обособена търговска зона на Женски пазар, с вход откъм ул. "Св. Св. Кирил и Методий", ще има подбрана селекция български производители и търговци, ресторантьори, фермери, пивовари, производители на цветя, книжни издателства, съвременно българско изкуство и млади таланти, музика и приятна атмосфера.

Този уикенд ви очакват селектирани секънд хенд облекла, винтидж находки - фин порцелан, керамика, кристал, сребърни прибори и др., селекция авторски картини на български художници. Ще можете да опитате българска традиционна кухня, но като стрийт фудд, а също ястия, сътворени единствено за WEEKEНД ПАZAR. Ще се предлага още българско вино от селектирани изби, наливна крафт бира и селекция от над 40 бутикови уискита от познати и непознати части на света. Този уикенд ще има също кът за четене с избор от прекрасни книги, музика и голямо разнообразие сезонни цветя.

Търговците и производителите в WEEKEНД ПАZAR ще бъдат разположени на обособена пазарна зона, която ще обхваща територията под галерия "Сердика" и няма нищо общо с пазарната площадка на Женски пазар. Входът ще бъде от към ул. "Св. Св. Кирил и Методий".

Посетителите ще заплащат символичен вход от 2 лв., който ще отива за подкрепа на български артисти и млади музиканти, участници в културната програма на WEEKEНД ПАZAR, както и за българското съвременно изкуство чрез участието в проекта на платформата КупиИзкуство.БГ и чрез галерия "Сердика".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама