Стартират благотворителни епизоди на "Стани богат"


Стартират благотворителни епизоди на "Стани богат"
Снимка: bTV

Тази неделя, 4 юни, точно в 20:00 ч. по bTV стартира първото от общо осем специални издания на "Стани богат" под наслов "Въпрос на бъдеще".

Уникалният благотворителен проект ще запознае зрителите с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България. В тяхна подкрепа ще играят в тандем истински герои и популярни личности, свързани с различните инициативи, а голямата изненада за всички пред екраните ще бъдат гост-звездите, които ще бъдат водещи на част от епизодите.

В първия специален епизод на 4 юни на фокус ще бъде Българска хранителна банка - нейната благородна и екологична кауза, доброволците и хората, които стоят зад организацията и тези, на които тя всекидневно помага. В отбори по двама, които ще се състоят от един представител на организацията и една известна личност, за каузата ще играят обичаните български актьори - Калин Сърменов, Силвия Лулчева и Весела Бабинова. Всеки от тях ще се впусне в предизвикателството "Стани богат" – "Въпрос на бъдеще", за да спечели със знанията си възможно по-голяма сума в подкрепа на достойната кауза.

В първото благотворително издание на играта тази неделя  въпросите ще задава титулярният ѝ водещ Михаил Билалов, който обещава, че и в неделя няма да липсват изненадващи ходове, хубави емоции, усмивки и адреналин.

В следващите специални епизоди неговото място ще заемат различни популярни личности, сред които журналистът, пътешественик и водещ Георги Милков, актьорът Даниел Цочев, проф. Петър Стоянович и други. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама