Стартират кастингите за "България търси талант"


Стартират кастингите за "България търси талант"

"България търси талант" се завръща с пети юбилеен сезон и предизвиква всеки, готов да сподели своето изкуство с многомилионната аудитория.

Желаещите да станат част от "България търси талант" ще се изправят и пред ново жури - четирима души с различни занимания и безспорен авторитет в своята област. Те са колоритни, взискателни и позитивни, но обединени от амбицията да намерят новата звезда на България. Двама от тях вече са били част от шоуто, а другите двама ще оценяват талантите за първи път. Двама от тях са музиканти, двама са с дълга коса, а един е под 30 години. Всички са представители на различна зодиакална стихия - земя, въздух, вода и огън. А това обещава на всички участници незабравими емоции и горещи страсти с едни от най-популярните артисти у нас.

За да представят своя талант пред новото жури в шоуто, даровитите българи трябва да се регистрират от днес на talant.btv.bg/casting-2016 или да се запишат за участие на телефон 0889 681 000.

Предварителните кастинги за шоуто ще се проведат в шест града на България през януари 2016 г. Всеки участник ще има възможността да покаже способностите си пред цялата страна, а победителят ще се превърне в най-скъпо платения артист в България, с хонорар от 50 000 лева за три изпълнения, с обща продължителност от 10 минути.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама