Стинг отново у нас с 2 концерта


Стинг отново у нас с 2 концерта
Снимка: СМЕ

Стинг се завръща в България с два уникални концерта на 19 и 20 юни (вторник и сряда) 2018 г. от 20:00 ч в Античен театър - Пловдив.

Композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист – Стинг е един от най-великите артисти на световната музикална сцена. През своята знаменита кариера той е продал почти 100 милиона албума и е носител на множество престижни награди.

Концертите му на 19 и 20 юни 2018 г. са включени във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

Мястото за провеждането им – Античният театър, е избрано лично от Стинг. И наистина, какво по-невероятно съчетание на хилядолетна история и културни традиции, прекрасно допълващи магическата музика на този феноменален артист.

Феновете на Стинг в България ще имат изключителното удоволствие да чуят всичките му хитове в един брилянтен спектакъл, съчетан с неповторимата атмосфера на Античния театър.

Поради лимитирания капацитет на Античния театър билетите за всеки от концертите на Стинг са само 3000 броя и ще бъдат на цени от 110 до 190 лева. Те могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на ticketpro.bg и eventim.bg. Продажбата на билети стартира на 15 декември (петък) 2017 г. от 10:00 ч.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама