Стинг отново в България


Стинг отново в България
Снимка: Getty Images / Guliver

През 2017 и 2018 година Стинг направи три изключителни концерта в България и рекордно бързо разпродаде "Арена Армеец" и два пъти Античния театър в Пловдив. В София беше придружен от сина си Джо Съмнър, а в Пловдив – от реге иконата Шаги, с когото издадоха съвместния албум "44/876", спечелил награда "Грами" за Най-добър реге албум.

За наше щастие и през 2019 година Стинг е включил България в новото си европейско турне, което носи името "My Songs". Той ще бъде в София на 1 юни в зала "Арена Армеец".

Концертите в турнето ще са наистина много специални. Многобройните почитатели на великия музикант ще имат удоволствието да станат част от едно ново невероятно и динамично шоу. Те ще имат възможността да чуят най-обичаните песни на Стинг, белязали впечатляващата му кариера, като "Englishman In New York", "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" и др.

Определян като един от най-емблематичните световни артисти, Стинг е носител на: 16 награди "Грами", две награди "БРИТ", "Златен Глобус", награда "Еми", има 4 номинации за "Оскар", номинация за награда "Тони", награда на века от списание "Билборд" и Човек на годината за 2004 на MusiCares. Член е на Hall of Fame за автори на песни, носител е на награда "Кенеди център", специалната награда на The American Music Award of Merit, и наградата на The Polar Music.

През своя знаменит творчески път Стинг продал почти 100 милиона копия на албумите си като соло артист и заедно с The Police.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама