Свалиха предаването "Часът на Милен Цветков"


Свалиха предаването "Часът на Милен Цветков"

Предаването "Часът на Милен Цветков" спира да се излъчва по Нова телевизия от есента. Това стана ясно от официално прессъобщение на "Нова Броудкастинг груп" относно телевизионното съдържание за новия есенен сезон.

"В късния часови пояс на мястото на "Часът на Милен Цветков" телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията", уточняват от телевизията.

"Нова Броудкастинг груп" определя програмната схема на телевизионните си канали на базата на детайлно проучване на зрителските интереси. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на Нова предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на „Часът на Милен Цветков“. Компанията отправи към водещия алтернатива за участие в друго предаване, но той избра да се раздели с Нова", допълват от телевизията.

"Нова Броудкастинг груп" благодари на Милен Цветков за дългогодишното сътрудничество, като остава отворена за бъдещи съвместни проекти", завършва позицията на медията.

Пред в. "24 часа" Цветков е коментирал, че от Нова му предложили да бъде коментатор в предаването на Гала "На кафе".

Припомняме, че през юни епизод от предаването беше свален от ефира. Една от темите тогава трябваше да бъде реакцията на премиера Бойко Борисов на публикация в гръцки медии, че си е купил остров в страната. Тогава българският министър-председател заяви, че ще си подаде оставката, ако се докаже, че си е купил такъв парцел. От Нова телевизия отрекоха да е имало цензура в решението да се свали епизода на предаването.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама