Световната премиера на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка Част II"


Световната премиера на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка Част II"
Снимка: Getty Images/Guliver

Снощи от Берлин започна финалното турне на Игрите на глада. Над 6000 фена се събраха в немската столица за световната премиера на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка Част II".

Бляскавите звезди минаха по червения килим, а Дженифър Лорънс успя най-точно да предаде емоциите им: "Чувстваме невероятно удовлетворение. Това е идеалният начин да завършим последните четири години, но е и тъжно, че няма да го преживеем вече“.

Джош Хътчърсън сподели, че когато се е захващал с актьорската професия, никога не си е представял колко голяма може да бъде любовта на феновете. "Просто исках да лъжа и да ми плащат за това", пошегува се той.

И ако мъжете бяха в класическите смокинги, дамите блестяха с роклите и бижутата си на червения килим. Безспорната звезда Дженифър Лорънс очарова феновете с прелестна рокля на "Диор" във винен цвят.

Елизабет Банкс, вдъхновена от героинята си Ефи Тринкет, се появи на премиерата със златна корона.

Броени дни преди премеирата на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка Част II" в България по традиция зрителите ще имат възможност да си закупят предварително билети. Продажбите в големите киновериги започват на 9 ноември.

"Игрите на глада: Сойка-присмехулка Част II" от 20 ноември в кината на 3D и 4DX, а от 27 ноември и на IMAX 3D.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама