Свършват промо билетите за ОneRepublic


Свършват промо билетите за  ОneRepublic
Снимка: Getty Images/Guliver

Интересът към първия концерт у нас на една от най-актуалните групи продължава да расте и предвидените промо билети за най-близките до сцената места – тези на терена - се очаква да свършат още тази седмица. След изчерпването на промо билетите за концерта на One Republic на 2 юни, цената им ще се покачи.

"Шоуто ще бъде зрелищно, ако съдим по изискванията, които получихме за изграждането на самата сцена и за броя съоръжения за специални ефекти. Най-вероятно на терена ще построим и специално удължение на сцената, по което Райън Тедър и останалите музиканти ще ходят на някои от парчетата.“, заяви Петър Петров от Balkan Entertainment Company.

Петима от вече закупилите билети за шоуто ще имат възможност да се срещнат с групата на живо, часове преди шоуто. Номерата на печелившите билети ще намерите в сайта на организаторите от becbg.com.

Звездната банда OneRepublic пристига за първи път в България на 2 юни в зала „Арена Армеец“. Авторите на "Counting Stars", "If I lose myself", "Love runs out", "Apologize", "Good Life" и най-новия хит в телевизионния и радио ефир "I Lived", са на върха на своята слава и за щастие на българските фенове София е една от спирките в световното им турне "Native Tour“ през 2015 година.

Билети за събитието може да откриете в мрежата на Eventim.bg в цялата страна на цени от 65 до 110 лв.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама