"СЪН" - бенефис-спектакъл на Златните момичета на България


"СЪН" - бенефис-спектакъл на Златните момичета на България
Снимка: пр

Българската Федерация по художествена гимнастика и "Палмс мюзик" с гордост представят: "СЪН" – бенефис-спектакъл на Златните момичета на България. Той ще се проведе на 16 декември от 19.30 часа в зала "Арена Армеец", София. В него ще участват Олимпийските шампионки - ансамбълът по художествена гимнастика, а също Елена Бинева, Теодора Александрова, Катрин Тасева и Невяна Владинова.

На 16 декември за последно ще имате възможност да се насладите на таланта и виртуозните изпълнения на нашите "диамантени" момичета от ансамбъла.

"Сън" е авторски спектакъл, който съчетава в себе си музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция отново застава Калоян Лалев – Кайо.

В спектакъла ще вземат участие и едни от най-добрите музиканти: Красимир Тодоров – пиано, програминг и музикални аранжименти, Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара и Васил Вутев – барабани.

Съгласно заповедта на министъра на здравеопазването, към този момент залата ще се ползва с капацитет от 100 %, спазвайки всички противоепидемични мерки. Всеки посетител в залата ще бъде допускан само с валиден зелен сертификат:

Сертификат за ваксина;

PCR – валиден до 72 часа от изследването до момента на проявата;

Бърз антигенен тест – валиден до 48 часа от изследването до момента на проявата;

Сертификат за преболедувал – валиден 1 година от издаването.

На територията на зала "Арена Армеец" ще има подвижна лаборатория, където можете да се тествате на място, срещу заплащане.

Деца до 3-годишна възраст влизат без билет, без право на място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама