Тайни партита, параноя и секс в новия български филм "БЛОК" (ВИДЕО)


Тайни партита, параноя и секс в новия български филм "БЛОК" (ВИДЕО)
Снимка: ПР

От 31 март по екраните тръгва български филм от италиански продуцент, съчетаващ в едно жанровете: черна комедия, трилър, романтична драма и криминале. Лентата "БЛОК" събира звезден актьорски състав в лицето на Димо Алексиев, Дария Симеонова, Любомир Нейков, Стефан Денолюбов, Борислав Чучков, Елена Замяркова, Димитър Николов и Катрин Василева.

Историята ни отвежда в един произволен софийски блок в период на локдаун по време на поредната вълна и поредната пандемия. Сюжетната линия е изградена от няколко пресичащи се истории, развиващи се в различни апартаменти и пространства на блока.

Тайни партита, параноя, секс, престъпления, мистика и любов са малка част от сюжетите, които се разиграват под покрива на филма "БЛОК".

Режисьор на лентата е Тодор Мацанов, известен на широката публика с дебютния му филм "Христо" (2016), с който печели над 20 селекции и награди от фестивали по цял свят.

"БЛОК" е продуциран от италианеца Франко Фратини, който успява да остави върху лентата отпечатъка на италианското кино, което сме свикнали да ни разсмива и разплаква едновременно.

От 31 март лентата тръгва по екраните в цялата страна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама