Тейлър Суифт пусна новия си албум, феновете ѝ са в еуфория


Тейлър Суифт пусна новия си албум, феновете ѝ са в еуфория
Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт официално пусна "The Tortured Poets Department" - очакваният 11-ти студиен албум на певицата.

34-годишната изпълнителка на "Bad Blood" първоначално обяви албума, докато присъства на наградите "Грами" 2024 по-рано тази година през февруари.

Вижте още: Тейлър Суифт вече е сред най-богатите хора в света

Повече за албума

Заглавието на последната ѝ творба накара феновете да спекулират, че името е насочено към бившия ѝ Джо Алуин. И по-рано тази седмица Суифт изглежда спомена актьора, докато споделяше текстове от албума на X.

"The Tortured Poets Department" има общо четири версии, както и 16 песни и бонус песен, озаглавена "The Manuscript".

След като албумът се появи в стрийминг платформите в четвъртък вечерта, Суифт публикува обширно изявление в Instagram, където го описва като "антология от нови произведения, които отразяват събития, мнения и чувства от мимолетен и фаталистичен момент във времето – такъв, който беше едновременно сензационен и скръбен в еднаква степен".

Вижте още: Тейлър Суифт планира да съди студент, ето защо

Албумът изтече онлайн по-рано

Почитатели на Тейлър Суифт недоволстваха, че песните от новия ѝ албум станаха достъпни онлайн ден преди албумът да излезе на пазара. Целият списък изтече чрез линк от Google Drive. Макар че някои решиха да чуят парчетата, най-верните ѝ фенове споделиха в социалните мрежи, че уважават труда на певица и екипа ѝ, затова търпеливо ще изчакат албума официално да бъде пуснат.

Припомняме, че и албумът "Midnights" бе достъпен онлайн, преди да излезе официално на пазара, но това не попречи на продажбите. Само през първата седмица на пазара в САЩ бяха продадени 1,6 милиона копия от албума.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама