Тита и Миро от "Един за друг" ще стават родители (СНИМКА)


Тита и Миро от "Един за друг" ще стават родители (СНИМКА)
Снимка: facebook

Тита и Миро от шоуто "Един за друг" зарадваха последователите си в Instagram с радостна новина. Те съобщиха, че са в трепетно очакване на първото си дете. 

Вижте още: Жестока война между Мони Зенгинер и Габи Бланко от "Ергенът" (ВИДЕО)

Новината бе споделена със снимка от новия им дом във Великобритания, където живеят и работят от години.

Ето какво написа красивата инфлуенсърка:

"Едно + едно = ТРИ и едно куче. Много сме щастливи и с голямо удоволствие ви съобщаваме, че официално влизаме в школата на подготвящи се родители. Не съм мислила, че мога едновременно да изпитвам щастие, страх, вълнение, несигурност, и куп въпроси които минават през главата ми денонощно. Мислих си, че никога няма да се почуствам готова за такава крачка и всички около нас ни го повтаряха, но всъщност го почуствахме и то заедно .Може би най-доброто време е точно когато го почустваш а не когато обществото е наложило, че трябва. Приемаме съвети от вече опитни родители и ще се радвам ако разбера, че не съм единствената която изпитва толкова емоции едновременно...", сподели Тита с последователите си.

Двойката се сдоби с първото си собствено жилище в Обединеното кралство преди година. Парите за депозита събрали преди участието им в "Един за друг".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама