Това ли е победителката в "Ергенът"?


Това ли е победителката в "Ергенът"?
Снимка: bTV

Още след първите няколко епизода на романтичното риалити предаване "Ергенът", в медиите тръгнаха слухове за това коя участничка ще спечели сърцето на Виктор. Сред най-спряганите имена са тези на рускинята Виктория и психоложката Александра. 

Интересен е начинът, по който, според слухове, ще протече финалът на предаването. Според думите на потребител в мрежата с псевдоним Pink flamingo, Александра сама е споделила на козметичката си какво се е случило в последните минути от шоуто. А козметичката е приятелка на дамата, която се крие зад прякора.

Знаем, че участничките имат договор и нямат право да издават нищо от шоуто, затова не можем да сме сигурни, че в достоверността.

Ето какъв ще бъде финалът според твърденията на потребителя (публикуваме без редакторска намеса): 

"Здравейте. Виктория печели. Накрая на финала остават Виктория и Сашка. Виктор избира Сашка и ѝ дава на нея последната роза. Виктория се ядосва и ѝ лисва чаша вино в очите. Виктор седи и гледа безучастно и не взима отношение. Сашка се ядосва, че не е взел страна, не я е защитил и си тръгва. И за пред зрителите Виктор избира Виктория и тя печели. PS: Знам го от сигурен източник. Сашка е приятелка на моята козметичка и тя ѝ е разказала".

Освен тази версия, в TikTok се появиха клипчета, на които две момичета обясняват как на финала остават всъщност Александра и Дениз, но поради това, че Сашка се отказва, служебно Хайрула печели предаването.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама