Това са финалистите в "Гласът на България" 2022 (СНИМКА)


Това са финалистите в "Гласът на България" 2022 (СНИМКА)
Снимка: Гласът на България

Ясни са 6-мата финалисти в деветия сезон на "Гласът на България", които получиха най-много от гласовете на публиката в sms гласуването по време на полуфинала в неделя вечер, на живо по bTV.

Жаклин Таракчи от отбора на DARA, Соня Михайлова и Александър Петров от отбора на Галена, Десислава Латинова от отбора на Иван Лечев и Калоян Николов и Виктор Стамболов от отбора на Любо Киров ще стъпят на сцената на големия финал на музикалното шоу - тази неделя от 20:00 часа.

При сериозна конкуренция от изключителни, емоционални изпълнения, 6-имата успяха да грабнат сърцата на зрителите и заслужено ще пеят в най-очаквания епизод за сезона.

Броени часове след полуфинала, финалистите вече репетират усилено за предстоящото  шоу в неделя вечерта. Всеки от тях е готов и ще даде всичко от себе си, за да грабне титлата "глас на България" и наградата от 50 хиляди лева, които имат все по-ясни очертания пред тях.

И по време на големия финал всичко ще бъде в ръцете на зрителите, които чрез sms гласуване ще определят победителя в деветия сезон.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама