"Триумфът на кучките“ - скандална книга от Венета Райкова


"Триумфът на кучките“ - скандална книга от Венета Райкова

Венета Райкова иска да скандализира книжния пазар с "Триумфът на кучките". Това е първата книга таблоид на българския пазар, а появата ѝ е истински фурор за почитателите на историите от света на хайлайфа.

В книгата си Венета Райкова смело повдига завесата на забуления в тайни и спекулации живот на звездите и позволява на читателя да надникне зад затворените врати на луксозните им спални. Самата авторка не крие, че в "Триумфът на кучките“ читателите ще разпознаят реални личности зад скандалните образи в книгата.

От позицията си на вътрешен за средите човек, Венета Райкова разкрива подробности от живота на известните и преуспели хора и предлага на читателите възможност да научат повече за върховете и паденията им, както и истината за света, в който те живеят.

Основните персонажи в "Триумфът на кучките“ са три изключително силни жени със звездни съдби, белязани от куп изпитания, и от клеймото на голямата любов. Виктория е водещ и продуцент на вечерно предаване с висок рейтинг, Габриела е бивша мис, омъжена за футболна легенда, а Александра е фолк любимката на народа. Три близки приятелки с техните любови и разочарования, възходи и провали, на фона на лъскавата илюзия, наречена "български шоубизнес“.

Властта, любовта, сексът, парите и славата са спойката, която свързва историите на трите героини в този взривяващ разказ за отношенията между мъжете и жените и за житейските избори, пред които се изправяме всички ние в някакъв момент. Каква е цената да си богат и известен? Какво е да си сред най-популярните хора в държавата? Лесно ли се стига върха и колко струва да се задържиш там? Какво е да си кучка в работата и в живота и триумфираш ли накрая?

Пикантните истории са само любопитната част от книгата. Голямата тема в този скандален роман е любовта. Но не онази сладката, подредена и идеална любов, а онази, която идва внезапно и те зашеметява. Любовта, която те обсебва и не ти дава покой. Любовта, която те разрушава. Това е и разказ за един мъж, който подчинява и владее до степен, че жената до него загубва себе си.

В търсене на щастието и любовта героините задават вечните въпроси – съществуват ли сродните души? И каква е тяхната мисия – да бъдат до теб за цял живот? Да те научат на нещо? Или да се появят внезапно, да те наранят и разтърсят и да си тръгнат? Какво искат мъжете – как да общуваме с тях и как да ги разберем? Отговорите на тези и много други въпроси търси Венета Райкова в дебютния си роман "Триумфът на кучките“. А в отговорите, в размислите и в историите на героините всяка жена ще открие нещо от себе си или за себе си. Защото в крайна сметка, оказва се, животът на скандалните и известните не е толкова различен от този на хората извън светлините на прожекторите.

"Триумфът на кучките“ излиза на 7 март.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама