Трудностите направили Джей Ло по-добра актриса


Трудностите направили Джей Ло по-добра актриса

Дженифър Лопес сподели, че трудностите в живота и личният опит са я направили по-добра актриса.

Това заяви самата тя на премиерата на най-новия й филм "Паркър", в който обясни, че използвала болката си, за да изиграе по-добре ролята си в трилъра.

Изпълнителката се завръща на големия екран след няколко годишно прекъсване, по време на което певицата се разведе със съпруга си Марк Антъни.

"Използвах болката си, за да вляза в кожата на героинята си. Мисля, че вече съм напълно готова да работя като актриса. Може би, защото сега съм различна, след като преживях толкова много. Просто трябваше да се справя с живота", обясни Дженифър пред вестник Ню Йорк Пост.

Режисьорът Тейлър Хакфорд, чиято съпруга е актрисата Хелън Мирън, също похвали 43-годишната звезда и уменията й в киното, като призна, че бил "нокаутиран" от таланта й.

Джейсън Стейтъм се превръща в методичен и дързък крадец. Като експерт в осъществяването на привидно невъзможни обири Стейтъм изисква абсолютна лоялност от екипа си и стриктно придържане към плана. След като последния обир донася смърт заради небрежност на един от членовете, Джейсън отказва да работи в бандата. Това обаче не се харесва на екипа. Крадците нападат Стейтъм и го оставят почти мъртъв насред пустошта.

Паркър оцелява след нападението и е твърдо решен да отмъсти на бандата. Стейтъм проследява крадците до Палм Бийч, където се запознава с Дженифър Лопес в ролята на Лесли. С нейна помощ той изготвя план за възмездие.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама