Участничка от "Ергенът" лъже брутално за годините си (ВИДЕО)


Участничка от "Ергенът" лъже брутално за годините си (ВИДЕО)
Снимка: btv

Новото риалити шоу „Ергенът” определено е наситено с доста колоритни дами. Има тихи и скромни момичета, реализирани дами със сериозни професии, купонджийки, доста арогантни изкусителки. През последните епизоди една участничка излезе от сенките, където сякаш наблюдаваше и причакваше жертвата си в лицето на Виктор. Гергана реши да атакува директно, агресивно и доста обиграно.

Красивата брюнетка, която се представя като певица във визитката си, твърди, че е на 24 г. Само че на точно толкова се представя и през 2016 година, когато се бори за короната на „Мис Плеймейт”. Тогава Гергана става първа подгласничка. Ако тогава е казала истината, значи в момента би трябвало да е на 30 години. Видеото, което можете да видите по-долу, е от май 2017 година и Гергана споделя, че не е студентка, а е завършила „Бизнес администрация”, което е поредното доказателство, че няма начин към днешна дата да е на 24 години. Каква е причината да лъже толкова очебийно, не е ясно.

Въпреки многото неизвестни относно годините ѝ, едно не можем да отречем - Гергана определено знае как да се хареса на публиката. Тя редовно провокира въображението на силния пол, а тази изкусителна фотосесия го доказва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама