"УЛИЦАТА на живо" открива Есенен салон на изкуствата в Пловдив


"УЛИЦАТА на живо" открива Есенен салон на изкуствата в Пловдив

Телевизия и театър ще се срещнат в мултимедийния спектакъл на Теди Москов "УЛИЦАТА на живо", който e една от най-успешните продукции на Националния дворец на културата (НДК) през тази година. Представлението ще даде официален старт на 11-то издание на “Есенен салон на изкуствата” в Античния театър в Пловдив на 5 септември (събота) от 20:30 ч.

След като два пъти предизвика фурор и напълни до краен предел Зала 1 на НДК, спектакълът, по покана на Община Пловдив, ще се пренесе в Античния театър, за да възроди емблематичното телевизионно шоу за времената на преход и промяна.

Героите буквално ще оживеят от екрана и ще се пренесат на сцената, както и обратното – от живата игра действието ще “прелее” в картината на екрана. Спектакълът ще предложи на зрителите поредица от смешни гегове от Мая Новоселска, Валентин Танев, Никола Додов, Георги Спасов, Борислав Стоилов, Тончо Токмакчиев, Адрияна Найденова, Герасим Георгиев–Геро и Малин Кръстев.

За музиката на живо ще се погрижат Антони Дончев и неговият бенд. Сценографията и костюмите са поверени на Свила Величкова, а за картината и монтажа ще се погрижи Иван Москов. Асистент-режисьори на продукцията са Маргарита Бакърджиева и Атанас Атанасов.

Билети за събитието все още могат да бъдат намерени в Билетния център пред Община Пловдив на цени от 10, 15 и 20 лв.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама