Ваня Джаферович присъства на звездна премиера в Лондон


Ваня Джаферович присъства на звездна премиера в Лондон
Снимка: ПР

Европейската премиера на "Черната пантера: Уаканда завинаги" се състоя на 3 ноември в Лондон, а сред специалните гости беше и Ваня Джаферович.

Благодарение на опита си като футболист съпругът на Жени Джаферович стана част и от световната инициатива Уаканда Юнайтед. Вдъхновена от предстоящото световно първенство по футбол в Катар, тя акцентира върху универсалния език и обединяваща сила на спорта и събира заедно различни култури и общности, окрилявайки следващите поколения, по подобие на Уаканда завинаги.

Предвождани от режисьора Райън Куглър, по тематичния черен килим преминаха звездите Летиша Райт, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Уинстън Дюк, Микаела Кол и Синтия Ериво, които зарадваха събралите се стотици фенове и допълнително засилиха трепетното очакване на филма.

Вижте ТУК снимки от премиерата

В "Черната пантера: Уаканда" завинаги Кралица Рамонда, Шури, М‘Баку, Окойе и воѝните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на световните сили след смъртта на Крал Т‘Чала. Докато хората от Уаканда се опитват да приемат промените, настъпили в страната им, героите трябва да се обединят с помощта на Накиа и Еверет Рос и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред страховит нов противник – краля на скритата подводна нация на Атлантида Неймор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама