Вече е ясна ролята на Мария Бакалова в "Пазителите на галактиката 3"


Вече е ясна ролята на Мария Бакалова в "Пазителите на галактиката 3"
Снимка: Getty Images

Българската актриса Мария Бакалова ще озвучава куче в третия филм от поредицата на "Марвел" - "Пазителите на галактиката", предаде "Collider".

Тя ще озвучи руското куче Космо, което има телепатични способности и е изпратено в орбита като част от съветска космическа програма през 60-те години. Подробностите бяха обявени на ежегодния фестивал Comic Con в Сан Диего, Калифорния.

Актрисата от филма "Борат" се присъединява към досегашните актьори в хитовата поредица, сред които Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста, Брадли Купър и Карън Гилън, в снимките на новата част. Продукцията ще бъде режисирана от Джеймс Гън.

По-рано Джеймс Гън призна, че на снимачната площадка на филма, който трябва да излезе на екран през май 2023 г., е имало "много тъга", защото всички са били наясно, че това е последното им участие. Джеймс написа в Twitter: "Честно казано, те са страхотни, обичам този актьорски състав и екипа, но има и много тъга и почти ежедневни сълзи, знаейки, че това е последният филм за Пазителите за повечето от нас“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама