Вече са ясни всички треньори в "Гласът на България" 2023 (СНИМКИ)


Вече са ясни всички треньори в "Гласът на България" 2023 (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Една от най-актуалните и успешни звезди на музикалната сцена – поп идолът DARA и един от най-уважаваните и активни музиканти у нас - Иван Лечев, остават в треньорския състав в предстоящия нов сезон на "Гласът на България". Двамата, заедно с поп дивата Мария Илиева и топ изпълнителят Миро, ще оформят класния звезден състав на треньорите в десетия сезон на музикалното шоу.

Вижте още: Издадоха каква е истината за връзката на Евгени и Валерия от "Ергенът"

Поп идолът на младото поколение - DARA, ще заеме абсолютно заслужено своето място в треньорския състав този сезон. В последното издание на музикалното риалити тя откри и изведе до победата "Гласът на България" за 2022 - Жаклин Таракчи. Бляскава, провокативна, винаги готова за изненади, DARA продължава да доказва на всички, че младостта и успехът могат и вървят "ръка за ръка". "Очаквам и неочакваното от сезон 10. Нека тези, които живеят за сцената и музиката, не се боят да се изправят пред предизвикателството "Гласът на България", заявява DARA на прага на новия сезон.

Великолепен музикант, неуморен професионалист, част от най-успешните музикални групи и проекти в България – Иван Лечев и тази есен ще прояви ненадминатия си нюх и вкус към новите гласове, изправили се на голямата сцена на "Гласът на България". Мастър Лечев все още има най-много треньорски победи в българското издание на "The Voice", с цели трима участници от отборите му грабнали титлата "Гласът на България" през сезоните досега!

Отсега е ясно, че конкуренцията между тези толкова големи и класни треньори ще е наистина голяма. Още на прага на новия сезон, дивата Мария Илиева заяви огромния си хъс за победа, убедена в нея след огромната подкрепа от феновете на шоуто, която получи още с обявяването ѝ за треньор. Харизматичният Миро също се радва на мощна подкрепа от фенове и представителите на различните музикални стилове. През годините той смело експериментира с хитови дуети в различни жанрове и също дава сериозна заявка да грабне треньорската корона. Вокален майстор от най-висока класа, той влиза в шоуто с една победа зад гърба си и за всички треньори е повече от ясно, че е голяма заплаха за всеки от тях.

Вижте още: Артьом от "Един за друг" показа с кои двойки са приятели (ВИДЕО)

Надпреварата между треньори и участници ще е епична, но победителят ще бъде само един. Кой ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата "глас на България" за 2023 г. ще стане ясно тази есен по bTV.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама