Великите Cypress Hill с концерт в София на 24 юни


Великите Cypress Hill с концерт в София на 24 юни
Снимка: EITAN MISKEVICH

Cypress Hill идват за концерт в София на 24 юни 2019г. Да! Кажете на всички ваши приятели, за да тръгне новината и така „от уста на уста” да не остане никой, който да не е разбрал. Cypress Hill идват точно от онова време, в което нямаше есемеси, инстаграми, месинджъри и подобни. Достатъчно беше един човек да каже на друг, той на трети, онзи пък на пети и така да се стигне до препълнените зали и платинени албуми. И както гъст дим в затворено помещение изпълва всеки ъгъл, така и Cypress Hill стигат до всички точки на планетата Земя.

Билетите ще са на цени от 65лв, 72лв, 82лв и VIP билети за централната ложа на залата, с отделен и самостаятелн вход на цени от 102лв. Може да ги закупите онлайн, на каса от магазин На тъмно в София нa ул. Иван Вазов 13 и по куриер за цяла Българя с наложен платеж на телефон + 359 886 126 995

Легендарните американци Cypress Hill не звучат като никоя друга група. Те заемат свое собствено място в света на музиката. Парчета като „Insane in the Brain“, „I Wanna Get High“, „Tequila Sunrise“, „How I Could Just Kill a Man“, „I'm Not Goin 'Like That“, „Throw Your Set in the Air“, „Dr. Greenthumb“, са добър пример за това.

Cypress Hill са новатори в музиката. Те са едни от онези революционери, които смело биха смесили хип-хоп с рок. Никак не е случайно, че Cypress Hills са част от саундтрака към „Judgment Night“ (1993г.), който по онова време се изтъркваше от въртене на аудио касета у нас и на хип-хоп, и на хардкор, и на метъл купони. В „Judgment Night“ Ice-T среща Slayer, House of Pain - Helmet , а нашите герои Cypress Hill успешно се колаборират и със Sonic Youth, и с Pearl Jam.

Но това чудо не е като онова за три дни. То и до днес не само, че не е отшумяло, но 25 години по-късно е ясно, че няма и да бъде забравено. През 2016-та „B-Real“ сформира рап-рок групата Prophets of Rage с членове на Rage Against the Machine / Audioslave и Public Enemy. А година по-късно, Senen „Sen Dog“ Reyes събiра чистокръвна хип-хоп-метъл бандата Powerflo, в чиито състав влизат бившият басист на Fear Factory Christian Wolde Olbers, Billy Graziadei от Biohazard, бившият Downset. Rogelio „Roy“ Lozano и Fernando Schaefer от бразилската хардкор-пънк група Worst. Затова няма да е пресилено да се каже, че Cypress Hills имат фенове не само в свои води – в хип-хопа, но и в рок и метъл средите. Също както Body Count и House Of Pain – формации, които пишат история в началото на 90-те, заедно със Cypress Hill.

Дебютният едноименен албум на Cypress Hill е издаден на 13 август 1991г. и достига двоен платинен статус в САЩ с продажби над 2 милиона копия. „Black Sunday” излиза две години по-късно и придобива троен платитен статут като бележи над 3,4 милиона продажби. През 1995-та излиза „Cypress Hill III: Temples of Boom”, „Cypress Hill IV” през 1998г., „Skull & Bones” през 2000г, после идват „Stoned Raiders” (2001г.), „Till Death Do Us Part” (2004г.) и „Rise Up” (2010г.). Следва затишие, но през 2018-та групата се завръща шумно и триумфално с албума „Elephants on Acid”.

През годините те продават над 20 милиона копия по цял свят; свирят в препълнени зали и по стадиони; номинирани са за наградите „Грами” три поредни пъти. През 2019г. дори получават и своя златна звезда на холивудската Алея на славата. Записвали са тракове с много други известни артисти като Sick Jacken, Snoop Dog, Eminem, Dr. Dre, Smif n Wessun, Method Man & Redman, Damian Marley, The Fugees и други великани oт световната музикална сцена.

Билети на цени от 65лв, 72лв, 82лв и VIP билети за централната ложа на залата, с отделен и самостаятелн вход на цени от 102лв.

Подробности за събитието следете тук: https://www.facebook.com/events/2103042626456550/

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама