VenZy: Няма нищо случайно


VenZy: Няма нищо случайно

"Нищо случайно" е името на общата песен на Ники Бакалов, VenZy и Виктория Георгиева, която вече се превърна в един от безспорните хитове на лято 2016 година.

Едно много свежо, лятно парче, което носи положителна емоция и добро усещане.

За реализирането на "Нищо случайно” принос имат както самите изпълнители, така и Борислав Бояджиев – DJ Борче, който я аранжира, Илия Григоров, който допълва частта на VenZy към композицията на Ники Бакалов и заедно с Прея са автори на текста.

За НЕслучайните неща разговаряме с най-усмихнатия изпълнител – Вензи.

Здравей, Венци! Как се роди идеята за съвместния проект между теб, Виктория Георгиева и Ники Бакалов, "Нищо случайно”?

Песента всъщност не е моя, аз съм само гост в проекта. Авторите са Ники Бакалов-музика, Dj Борче и Аlgoriddim - аранжимент, Илия Григоров и Прея - текст. Аз чух вече развито демо на песента, хареса ми и се съгласих да се включа.

Случайност ли беше да направите това парче заедно с Вики и Ники или точно обратното?

Няма нищо случайно, както го пеем и в песента. Смятам, че се събрахме точните хора в точното време и затова се получи и правилното парче!

Клипът на песента е много свеж, летен и позитивен. Разкажи ни нещо интересно, което се случи по време на снимките.

Да и тук трябва да благодаря на Bashmotion и професионалния му екип, с който заснехме видеото към песента. Снимахме в Гърция, Ситония. Беше невероятно красиво, имаше спиращи дъха места… просто незабравимо! Най-вероятно ще се върна там много скоро, но на почивка вече. Иначе самите снимки бяха доста тежки и дълги, но както казах с правилните хора и най-трудните моменти минават леко и забавно!

Какъв човек е Вензи? Оставяш се на случайностите или обмисляш всичко предварително и много внимателно?

Хахаха, колкото и странно да звучи и двете. Често обмислям всичко до последния детайл, но много пъти оставям нещата да се случат сами. Смятам, че няма правило или формула как да живееш, важното е да не спираш каквото и да става.

Вярваш ли, че наистина няма нищо случайно и че всичко се случва с причина?

Според мен има един план, много по-голям от нас, съвършен план, по който се случва всичко. Понякога е абсурдно нелогичен, но това е заради ограниченото ни разбиране за света. Вярвам че винаги всичко е за добро!!!

Ти си един от най-усмихнатите и слънчеви изпълнители. Кажи нещо положително на нашите читатели, което да ги накарат да се усмихнат и да вярват, че хубавите неща предстоят?

Не спирайте да вярвате в себе си, в силите си, в целите си!!! Не спирайте да мечтаете и да създавате незабравими спомени!!! Заобикаляйте се с хора, които ви мотивират, които ви карат да давате 100% от себе си, хора които ви карат да се усмихвате и са достатъчно луди, за да приемат и вашата лудост!!! Живейте смело и не забравяйте великата мисъл на Стив Джобс : “Хората, които са достатъно луди да си мислят, че могат да променят света, са всъщност тези, които го правят” !!!

Благодаря, Вензи! Пожелавам ти много успехи и усмивки!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама