"Вездесъщият" тръгва по кината


 "Вездесъщият" тръгва по кината
Снимка: Мирамар Филм

Новият български филм "Вездесъщият" тръгва днес по екраните в цялата страна.

Кинопремиерата на филма идва броени дни след триумфа му на 35-ия фестивал "Златна роза", където събра общо 5 награди - за пълнометражен филм, за мъжка (Велислав Павлов) и женска роля (Теодора Духовникова), както и награда на критиката и на публиката. За първи път последните две съвпадат, което показва, че филмът се оценява високо и по фестивалните, и по зрителските критерии.

"Вездесъщият" е създаден по оригинална идея на режисьора Илиян Джевелеков. Историята е базирана на актуалната в наши дни тема за новите технологии и наблюдението. Сюжетът проследява живота на мъж, който постепенно се увлича да следи хората около себе си със скрити камери. Всичко започва като невинно хоби, но неусетно героят влиза в ролята на вездесъщ регулатор на чужди съдби.

Актьорският състав е съчетание между утвърдени звезди и актьори, които до момента се изявяват предимно в театъра. Ролята на Емил е поверена на Велислав Павлов, за когото това е първа главна роля в киното. Жените около него са Теодора Духовникова, младата актриса Весела Бабинова и Анастасия Лютова. Основни роли във филма имат още Михаил Мутафов, Тони Минасян, Ирмена Чичикова, Борис Луканов, Мария Славчева, Георги Стайков, а зад камерата застава същият екип, създал "LOVE.NET".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама