"Видимо доволни” - големият победител на 359 Hip-hop Awards


"Видимо доволни” - големият победител на 359 Hip-hop Awards

Точно месец преди концерта на Мария Илиева "Играя стилно” на 5-ти март в Sofia Event Center, мегахитът на певицата и Криско "Видимо доволни” се превърна в големия победител на третите годишни 359 Hip-hop Awards – единствените награди за българска хип-хоп и RnB музика.

На бляскава церемония снощи, 05.02., Мария Илиева получи призовете за "Песен на годината”, "Най-успешна колаборация с изпълнител от друг стил” и специалните награди на Vbox7.com за най-гледан, харесван, коментиран и споделян хип-хоп клип и The Voice TV за най-излъчван български видеоклип в ефира на медията.

В допълнение режисьорът на "Видимо доволни”, Павлин Иванов – BASHMOTION, за трета поредна година бе обявен за най-добър режисьор. Лятното турне на Coca-Cola - Happy Energy Tour, в което Криско и Мария Илиева взеха участие, бе определено за "Най-добро хип-хоп турне на 2014”.

Певицата съжали, че Криско е извън България в момента, но не спести благодарността и комплиментите си за таланта и високия му професионализъм. Криско е автор на музиката, текста и аранжимента на “Видимо доволни”.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама