Вижте част от участничките в "Ергенът" 3 (ВИДЕО)


Вижте част от участничките в "Ергенът" 3 (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Остават броени дни до началото на третия сезон на риалити предаването "Ергенът" и преди часове беше публикувано ново видео. На кадрите се виждат част от участничките, има признания за любов както от момичетата, така и от самия Александър Младенов.

Момичетата за Алек

"Аз съм човек, който не вярва в любовта от пръв поглед, Алек промени това" – признава Магдалена Томова, която е "Мис Варна 2006" и телевизионен водещ. "Просто няма такъв мъж. Начинът, по който ме докосваше. Начинът, по който ме целуваше…" – признава друга участничка. "Не, не съм влюбена, аз съм ужасно влюбена", категорична е трета.

Вижте още: Новият ерген умили с любимото си същество (СНИМКА)

Самият Алек за една от дамите

"Нямам притеснения, нямам страхове. Чувствам се сигурен, чувствам се лек, обичам всеки миг с теб."

Кой е Александър Младенов

Алек е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш. Алек притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство. Новият "ерген" на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама