Вижте дъщерята на Бела и Едуард


Вижте дъщерята на Бела и Едуард

Феновете на сагата "Здрач" тръпнеха в очакване да видят как точно ще изглежда детето на Бела и Едуард. Чакането свърши, тъй като бяха пуснати първите кадри на дъщеря им, която е полу-човек, полу-вампир.

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън, които са двойка във филма и в живота, позират на корицата на сп. Entertainment Weekly заедо с Макензи Фой, която играе ролята на дъщеря им Ренесме.

11-годишната актриса, която забележително много прилича на двамата актьори, държи за ръката Кристен (Бела), докато Робърт (Едуард) грижовно е сложил ръка върху рамото й.

С огнената си кестенява коса и бледа кожа е лесно да се повярва, че Макензи е дете на двойката.

Приликата наистина е зашеметяваща. Както сподели самата Кристен в интервю за списанието: "Дори нашите ръце си приличат. Малко е странно, но и забавно как това всъщност ни помага. Това е като: "О, ти изглеждаш като мен, хлапе! Хайдe ела!""

Феновете тръпнат в очакване да видят също как Бела ще се превърне във вампир.

"Здрач: Зазоряване част 2" разказва историята на Бела и Едуард, които се радват, че са станали родители на малката Ренесме. Нейният живот е под заплаха, тъй като Волтури погрешно смятат, че тя е безсмъртно дете, бебе, което е превърнато във вампир.

Краят на сагата ще ни покаже как семейство Кълън и техните съюзници се борят за живота на дъщеря им.

Лентата ще излезе в България на 16 ноември 2012 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама