Вижте фермерите, които си търсят жена


Вижте фермерите, които си търсят жена

От днес, до края на юли, жени от цяла България могат да потърсят любовта сред десетимата фермери във втория сезон на "Фермер търси жена”. След като участниците в предаването бяха представени в пилотен епизод миналата вечер, сега е ред на дамите да покажат, че не се страхуват да бъдат смели в любовта и са готови да се впуснат в търсене на своята половинка.

Фермерите-ергени ще се изправят пред първото предизвикателство – да прочетат всички писма, адресирани до тях, и да разпознаят жените, които могат да се окажат любовта на живота им.

Ето и кои са десетимата фермери и техните истории.

Ангел Марчев – бивш състезател по конен спорт, 25 години


Той е само на 3 години, когато за първи път се качва на кон. На 7 години участва в първото си състезание, с което поставя начало на професионалната си кариера. Бил е част от младежкия национален отбор на България по конен спорт и световен шампион по прескачане на препятствия. Живял е в Германия, Франция, Холандия, Белгия, Дания и Норвегия. Тежка травма след падане обаче слага край на състезателната му кариера. Днес отглежда аборигенна порода медночервена шуменска овца и е щастлив, че е сбъднал детската си мечта – да отглежда животни.

Диман Рохлев – правнук на опълченец и специалист по международно право, 31 години


Той е експерт по международно публично право. Заедно с отбора си е печелил второ място на европейско състезание по международно право. Съдбата го отвежда в САЩ, Ню Джърси, където работи в продължение на 5 години. Любовта към родината му обаче го връща обратно в България, а случайността го отвежда в с. Голямо Дряново. Един ден, връщайки се от морето, минава през селото – толкова много му харесва, че решава да си купи къща там и да започне да отглежда орехи. Вижда в това свое решение и друг знак на съдбата – неговият прадядо е опълченец от Шипка, а селото е разположено именно в подножието на героичния връх. Обича да слуша рок музика и да свири на китара, а у дома има цели пет от тях.

Марин Дерменджиев – шампион по мотоциклетизъм, 26 години


Той е бил шампион по мотоциклетизъм. Моторите са голямата му страст, но земеделието е голямата му любов. Днес, заедно с шампионската титла, си е спечелил репутацията и на един от най-успешните зърнопроизводители. Горд е, че в живота си е постигнал всичко сам – сам построява прекрасна къща и успешно развива бизнеса си. А сега мечтае да срещне и жената на живота си – добра, истинска и вярна на себе си.

Милен Порожанов – бивш кмет, 40 години


Той е бивш кмет и един от най-успешните производители на череши в Кюстендил. Определя себе си като „красиво разведен” и със „страхотна бивша съпруга”. Има 16-годишен син, за когото споделя, че е най-добрият му приятел. С вълнение разказва за срещата си с Ванга. Отива при нея след тежка раздяла. Пророчицата му предсказва, че любовта сама ще го намери, а правилната жена ще му дойде на крака в къщата. Затова тълкува участието си в предаването именно като възможност правилната жена сама да отиде при него.

Митко Петров – съчетава професия „фермер” с професия „ветеринар”, 27 години


Той е завършил ветеринарна медицина, а днес успешно съчетава професия „ветеринар” с професия „фермер”. Признава, че най-важният човек до него е баща му, с когото започват семейния бизнес преди повече от 20 години. Най-трудният момент, който преживява, е загубата на майка му. Обича да язди кон и да търси спокойствие в планината. С последната си приятелка се разделят, защото тя не искала да живее на село. Именно затова днес мечтае да срещне интелигентно момиче, което обича романтиката на селото.

Петър Диков – зърнопроизводител, запален по спорта, 24 години


Той се занимава със зърнопроизводство и е основен двигател на семейния бизнес. Има родители, които го подкрепят във всичко. Не случайно, за кастинга го записва жената на брат му, а той до последно не вярвал, че ще бъде един от участниците. Обича спорта – играе баскетбол, а в стопанството си има и футболно игрище – както за да ритат с приятели, така и с надеждата някой ден да организират различни спортни събития.

Пламен Зарифов – шампион на България по ръгби, 21 години


Той е републикански шампион по ръгби. Престижната титла печели през 2008 г. като част от отбора по ръгби на Горна Оряховица. Това обаче не е единственият спорт, в който доказва себе си. Тренирал е още бокс и борба.

Днес влага цялата си енергия в животновъдството и своето стопанство. Мечтае да има огромно ранчо и да гледа колкото се може повече животни – цел, която постепенно започва да постига. Има язовир за развъждане на риба и отглежда сериозен брой животни – телета, овце, кокошки, зайци, пауни, гълъби и дори... питбули, които представя по изложби.

Мечтае жената до него да бъде добра, с чувство за хумор, да се грижи за външния си вид и задължителното условие – да не е по-висока от него, 1.77 м.

Славко Василев – горд вуйчо, готов да стане татко, 29 години


Той е влюбен в 4-годишния си племенник и вече мечтае за свои деца. Преди това обаче се надява да срещне любовта на живота си, към която има едно основно изискване – да бъде честна и искрена.

От 15-годишен помага в семейния бизнес – свинеферма и производство и реализация на бали сено. Днес вече се е доказал като един от успелите фермери и има ясна идея как да продължи да развива бизнеса. Признава, че трудностите го забавляват. Моторите са му страст, също както пътешествията из най-красивите кътчета на България с кемпера му.

Валери Миленов – потомък на френски благородник, 37 години


Той твърди, че има благородническа кръв. Родът му произлиза от френски благородник, който се заселил в с. Кондофрей по време на кръстоносните походи през 1203 година. Успоредно с наследственото потекло обаче, проявява и най-голямото човешко благородство – грижи се за земята и за животните, които отглежда. Обича красотата на природата, а красотата на жената открива в нейната доброта и интелигентност.

Камен Хасумски – един космополит, избрал романтиката на селото, 47 години


Той е обиколил цял свят, а къщата му е пълна с табели и реклами от безброй държави. Истински космополит, който има възможността да живее навсякъде. Вместо това обаче избира романтиката на селото и магията на 100-годишна къща, разположена до Троянския манастир. Притежава дърводелска работилница и бара, които мечтае да превърне в туристическа атракция. Космополитният му дух съжителства със също толкова активна спортна натура. Обича да играе тенис, да кара колело, да тича с кучето си, а дълги години е тренирал и спортно ориентиране.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама