Вижте клипа на Рита Ора, сниман в България (ВИДЕО)


Вижте клипа на Рита Ора, сниман в България (ВИДЕО)
Снимка: Стоп кадър

Рита Ора представи клипа към песента си "Bang", който беше заснет в България през декември 2020.

Във видеото 30-годишната певица, която е родом от Албания, носи  традиционна албанска носия, която първоначално някои медии сметнаха за българска. Тя е ръчно изработена в Косово от дизайнера Валдрин Саити. Изпълнителката се появява и с червени ботуши с герба на родината ѝ.

В клипа Рита танцува на фона на панелния квартал "Тева" в Перник. Някои от кадрите са заснети и на красивия връх Бузлуджа в дом-паметника на БКП, покрит със сняг и лед. За да може да снима там, екипът от Обединеното кралство е получил специално разрешение от областния управител на Стара Загора.

"Снимките в България ми дадоха възможност да покажа невероятна архитектура, епични пейзажи и исторически забележителности. Толкова съм развълнувана, че мога да споделя красотата на тази част от света и да отдам почит на моята история", каза Ора пред standard.co.uk.

"През живота си съм снимала много музикални клипове, но до момента това е най-трудното и вълнуващо видео, което съм правила. Има много локации, много ниски температури. Наистина исках да направя нещо, което да е визуално уникално и да създам един фантастичен филм", сподели още певицата.

Песента е дует с казахстанския диджей Иманбек. В парчето участват също диджеят Дейвид Гета, рапърът Gunna и певецът Khea. "Bang" е част от миниалбума на Рита Ора, озаглавен "Big".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама