Вижте кои звезди влизат в Hell’s Kitchen 2024 (СНИМКА)


Вижте кои звезди влизат в Hell’s Kitchen 2024 (СНИМКА)
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

Култовият участник от "Игри на волята" Пеньо Гатевски - Гатьо и изявяващата се като терапевт и сексолог Наталия Кобилкина влизат в шестия сезон на Hell’s Kitchen. Те ще бъдат част от звездния отбор в Кухнята на Ада.

Една от най-популярните млади влогърки в интернет пространството Изабел Овчарова - Изи също ще се бори за победата сред звездните готвачи. Тя е най-младият участник в отбора на златните.

Златните кулинари ще участват в готварски битки срещу отборите на червените и сините и ще излъчат втория звезден победител в кулинарното риалити.

"Тази година в звездния отбор ще бъде особено интересно. Всички участници са много добре познати на публиката. Имаме и двама победители от риалити формати – единият е кулинарен, а другият – музикален", разкрива шеф Ангелов за златния отбор.

 "Участниците в Hell's Kitchen 6 са брилянтни. Има хора, които са готвили за принцове и принцеси, за принц Хари, Меган Маркъл, за холивудски знаменистости, Антъни Хопкинс дори. Има и такива с нетипични професии, но повече ще разберете в първите епизоди на Hell's Kitchen." Това разкри той в предаването "На кафе".

Шестият сезон на Hell’s Kitchen започва през февруари по Нова тв.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама