Вижте новото луксозно имение на "Ергенът" 3 (СНИМКИ)


Вижте новото луксозно имение на "Ергенът" 3 (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Тази година Ерген № 3 - Александър Младенов, ще търси голямата любов на ново място. Както стана ясно преди време, романтичното риалити няма да се снима в Турция, както предишните два сезона, а в Гърция. Днес бяха публикувани и първите кадри на луксозното имение, което ще приюти участничките, борещи се за неговото сърце.

Както сами можете да видите, имотът разполага със собствена хеликоптерна площадка, джакузи, красива градина с уникална гледка към морето. От bTV все още пазят в тайна конкретното разположение на това скъпарско имение. Едно е сигурно - на това място ще има буря от емоции.

И ако все още не знаете кой е Александър Младенов - той е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш.

Алек притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си.

Вижте още: Ето откъде има пари новият Ерген Александър Младенов

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама